Voorzet rolluiken
Voorzetrolluiken met lamellen in aluminium of staal geïsoleerd of in PVC. Een geperfectioneerde techniek voor een gemakkelijke montage achteraf. Functioneel en een mooie vormgeving. Een mooie afgeschuinde kast voor een betere lichtinval of een elegante afgeronde kast voor een moderne woonstijl. Volledig verduisterd of toch nog een beetje lichtinval. U beslist zelf.

inbouwrolluiken
Rolluiken kunnen ook ingebouwd worden bij nieuwbouw woningen, met of zonder ingebouwde dubbelwandige PVC kast. Ook bij renovatie kan gekozen worden voor een opbouwkast bovenop het raam. Voor de lamellen kunt u kiezen uit geïsoleerde aluminium of stalen lamellen, ook PVC is mogelijk.

Rolpoorten
Voor grotere openingen of garagedeuren kunt u gebruik maken van de sterke 55 mm of 77 mm lamellen. Deze bestaan in geïsoleerd aluminium en staal. De montage gebeurt achteraf of wordt meteen ingebouwd. Elektrische bediening is hier aanbevolen, met of zonder afstandsbediening.

Rolluiken zijn weer in twee segmenten te verdelen:

  • Beveiligingsrolluiken ter beveiliging van bedrijfsgebouwen
  • Zogenaamde mini rolluiken voor toepassingen aan woningen etc.
De mini rolluiken hebben naast de beveiligende werking ook een isolerende functie aan de woning. Zowel in de winter bij vorst, maar ook in de zomer bij hoge temperaturen en veel zoninval,kunnen rolluiken prima bescherming bieden tegen de omstandigheden buiten de woning of appartement

Omkasting

1. HTF geleider

2. L-HTF geleider

3. HTF20 geleider